DESIGN/SERVICII

DESIGN/SERVICII

Mobila pe comandă este trecutul - viitorul este amenajarea completă a scenei pentru brandul vostru.

Atline va ajuta sa economisiti timp si energie in toate etapele punerii in practica a proiectelor Dumneavoastra de mobilare si amenajare ale spatiilor de receptie, vestiare si antrenament din cluburi de fitness si welllness-spa.
Pentru a sustine standardele de calitate, lucram cu o retea de parteneri si furnizori certificati, cu experienta si specializati in fiecare domeniu.
Ne implicam in toti pasii unui proiect pentru mobila clientilor nostri si va punem la dispozitie paleta completa de servicii.

  • Consiliere – pentru amenajarea spatiului si configurarea mobilierului sau a corpurilor functionale, etapa in care tinem cont de impartirea spatiului, nevoile de ergonomie, functionalitate si aplicabilitate.
  • Planificare - nevoile impartire a spatiului si de ergonomie, functionalitate, aplicabilitate, produsele si ideile ce trebuie sa se regaseasca in viitorul spatiu pentru a va reprezenta brandul.
  • Proiectare - un delicat numar de echilibru intre creativitate, functionalitate si rigurozitate, aceasta fiind partea cea mai importanta a oricarui proiect, asupra careia ne aplecam in mod deosebit, deoarece este un moment fierbinte in care ideile se intrepatrund si concureaza pentru solutia optima.
  • Executie – sunt folosite doar materiale de inalta calitate, ce respecta cele mai inalte standarde de siguranta si rezistenta, pentru mobila de interior (MDF, MDF vopsit, PAL, HPL, HPL Compact, lemn masiv, sculptat, furnir), mobila de exterior (compozite, Corian, Hi-Macs, Silestone, HPL, plastice), confectii metalice, automatizari pentru mobila.
  • Montaj - instalarea tine cont de locatie, posibilitati de transport si programul clientilor incat sa faciliteze acestora planificarea timpului si spatiului si sa creasca gradul de confort in momentul unei renovari sau amenajari.
  • Service – serviciile post-instalare, de garantie si reparatie, le ofera clientilor siguranta calitatii si faciliteaza intretinerea ulterioara. Stim ca folosirea zilnica implica in timp modificari ale accesoriilor sau mici accidente, de aceea oferim posibilitatea de intretinere complexa post-instalare sau contractarea prin abonament a acestor servicii pentru optimizarea timpilor de folosire a spatiului.

Calitatea, estetica si eficienta sunt prioritatile cu care cream mobila pentru receptii, garderobe si vestiare pentru spatii de wellness sau afaceri. Confortul si satisfactia clientilor nostri sunt forta motrice a actiunilor noastre.