DESPRE NOI

DESPRE NOI

Atline a fost infiintata in 2003 din dorinta de a introduce pe piata un sistem de servicii specializate, complete, in vederea gasirii de solutii adecvate fiecarui proiect si fiecarui client.

In cei 10 ani de experienta, am devenit specialisti in solutii exclusiviste de amenjare a cluburilor de sport, fitness si spa-wellness, oferind servicii ce depasesc standardele intalnite in mod curent. Astfel producem scena pe care se poate desfasura charisma brand-ului vostru.

Atline este solutia completa pentru clienti directi care doresc sa isi amenajeze spatii functionale de inalta calitate, dar si pentru specialistii in amenajari, design si arhitectura, ce cauta sa isi puna in practica ideile creatoare.

Indiferent de destinatia lor, spatiile mobilate si amenajate de Atline au ca obiective principale confortul, satisfactia estetica si eficienta, nu doar prin utilizarea unor materiale de inalta calitate, ci si prin atentia deosebita acordata detaliilor legate de functionalitate si design.

Serviciile de design si proiectare oferite de noi se asigura ca volumele sunt valorificate la maximum si concep solutii special adaptate nevoilor particulare. Colaboram doar cu profesionisti pentru ca produsul finit sa reflecte personalitatea, gustul si asteptarile clientilor.

Din dorinta de a raspunde nevoilor clientilor nostri legate de spatiile de amenajat, am adaugat o livrare rapida si sigura a mobilierului, insotite de un montaj profesionist, si urmate de servicii post-instalare si garantie, toate acestea avand ca rezultat un parteneriat durabil si avantajos.

Fiecare membru al echipei noastre este specializat pe unul sau mai multe domenii (vanzari si administrare, design si proiectare, logistica si executie, promovare si imagine) astfel incat sa putem oferi servicii complete pentru crearea si executia de mobilier premium pentru receptii, vestiare si spatii de antrenament (sport, fitness, spa-wellness).